Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد دانشگاهی استان کردستان گفت: پارک علم و فناوری باید جهاد دانشگاهی را بخشی از خود بداند تا با استفادە از توان هر دو سازمان، نتایج بهتری حاصل شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، اکبر اسدی در دیدار با رئیس پارک علم و فناوری کردستان اظهار کرد: وحدت رویە و ید واحد یکی از راەهای تحقق حل مشکلات در سطح کشور و استان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: هرمجموعە از توانمندی‌های خاصی برخوردار است کە با قرار گرفتن در یک راستا می‌توانند پاسخگوی نیازهای جامعە باشند.

رییس جهاددانشگاهی استان کردستان عنوان کرد: جهاددانشگاهی در حوزەهای مختلفی از جمله فرهنگی، اشتغال و کارآفرینی ورود کردە و بدون آن کە باری بر دوش دولت باشد، ۲۰ درصد اعتبارات آن از طریق دولت و ٨۰ درصد آن از طریق فعالیت‌هایی کە انجام می‌دهد؛ تامین می‌شود.

اسدی تصریح کرد: جهاددانشگاهی در حوزە پژوهش در سطح کلان کارهای بسیار خوبی انجام دادە کە مورد توجە و نظر مسئولین ارشد کشوری قرار گرفتە است.

وی ادامە داد: یکی از سازمان‌هایی کە مقام معظم رهبری شخصا بازدید و آن را مورد تفقد قرار دادند، سازمان جهاد دانشگاهی بوده و بدون شک، ورود ایشان و حکمت و بینشی کە برای این مجموعە در نظر گرفتەاند، بار مسئولیت جهادگران را سنگین‌تر کردە است.

رئیس جهاددانشگاهی استان کردستان، عنوان کرد: بند ناف رویان یکی از  مجموعەهای بزرگ و هم تراز مراکز شبیە بە آن است کە ایران در این راستا جزو چند کشور برتر دنیا در تولید و تکثیر سلول‌های بنیادی است.

اکبر اسدی، در خصوص مرکز ناباروری رویان ادامە داد: این مرکز در درمان ناباروری و حوزە ذخایر خون بندناف وارد شدە و بە نوعی تولید ثروت برای مجموعە است.

وی خاطرنشان کرد: در چرخە علم محض باید برایندی را طی کنیم کە موجب تولید ثروت و در نهایت خدمت بە خلق اللە باشد، کە جهاد دانشگاهی مصداق همین امر است، بە این معنی کە علم محض را تبدیل به فناوری کرده و در راستای خدمت بە مردم ارائە شدە است.

اسدی افزود: جهاددانشگاهی همچنین در حوزە فنی و مهندسی کارهای بسیار خوبی را انجام دادە و در بحث فرستندەهای پرقدرت رادیویی و دکل‌های مخابراتی ورود کردە و همچنین در حوزە کشاورزی و حتی در مباحث نظامی و دستگاەهای نظامی کارهای بسیار بزرگی انجام دادە است.

وی اظهار کرد: جهاددانشگاهی اقدامات خوبی را در راستای حوزە علوم انسانی، پژوهشگری و مطالعات علوم انسانی انجام دادە و در حوزە اشتغال نیز اقدامات بسیار خوبی را در سطح کشور انجام دادە است.

اسدی تاکید کرد: آزمون‌های استخدامی کە تا دیروز توسط سازمان سنجش برگزار می‌شد؛ امروزە جهاد در این مسئلە وارد شدە و آزمون‌های استخدامی مهمی را در سطح کشوری برگزار می‌کند.

وی با تاکید بر اینکە جهاددانشگاهی با کمترین‌ها، بهترین‌ها را بە وجود آوردە و دارای تعهد است، گفت: در استان کردستان دو مرکز نوآوری و شکوفایی وجود دارد کە یکی از این مراکز در استان و دیگری در بیجار قرار دارد.

اسدی تصریح کرد: سعی ما در مرکز نوآوری و شکوفایی این است کە افراد مستعد و صاحب ایدە را شناسایی و استعداد سنجی کردە و زمینە و بستر رشد آن‌ها را فراهم کنیم، سپس این افراد می توانند با گذراندن دورە پیش رشد با ایدە خاصی در زیرمجموعە پارک علم و فناوری قرار بگیرند.

وی تاکید کرد: پارک علم و فناوری باید جهاددانشگاهی را بخشی از خود بداند تا با استفادە از توان هر دو سازمان، نتایج مطلوبی حاصل شود.

اسدی عنوان کرد: ادامه فعالیت ها بدون حمایت و همراهی سایر ارگان ها در مجموعە جهاددانشگاهی، بدون شک ثمرە کار را کمتر می کند؛ اما زمانی کە پارک علم و فناوری، جهاددانشگاهی، دانشگاە علوم پزشکی و دانشگاە کردستان در کنار هم قرار گیرند راحت‌تر بە اهداف مورد نظر خود دست پیدا می‌کنند.

رئیس جهاددانشگاهی کردستان هم‌افزایی دستگاەها را امری مهم دانست و گفت: در حال حاضر یکی از ساختمان‌های جهاددانشگاهی بە مراکز کارآفرینی آموزشی مرکب از مدرسە مهارت، خانە خلاق، مشاورە شغلی و در حوزە قراردادها تبدیل شدە است.

اکبر اسدی خاطرنشان کرد: این مجتمع کارآفرینی در کشور بی‌نظیر است و تنها مجتمعی است کە اختصاصا در حوزە اشتغال و کارآفرینی مشغول بە فعالیت و مجوز آن از اداره تعاون، کار و رفاە اجتماعی صادر و می‌تواند منشا تحولات و کارهای خوبی در استان باشد.

وی یادآور شد: جهاددانشگاهی تفاهم‌نامەای را با پارک علم و فناوری منعقد کردە است کە می‌تواند بسط و گسترش داد.

همە باید بە تولید سرمایە در کشور کمک کنند

رئیس پارک علم و فناوری استان کردستان، پارک را خدمت‌گذار جامعە عنوان کرد و گفت: هر مجموعەای کە کار تخصصی را بە شیوە صحیح دنبال نکند و بە صورت پیوستە بە دنبال پراکندە کاری باشد، بە نتیجە و هدف نمی‌رسد.

حامد قادرزادە در ادامه این دیدار گفت: پارک علم و فناوری در کنار دانشگاە و بە منظور تبدیل ایده های دانش آموختگان بە عمل ایجاد شده است.

وی عنوان کرد: جهاددانشگاهی همانگونە کە از اسمش پیدا است، مجموعەای در راستای تکمیل مجموعەهایی همچون دانشگاە و پارک علم و فناوری بوده و اقدامی کاملا جاهدانە است، کە با جهد و تلاش مستمر دنبال می‌شود و هراندازە کە این تنوع در جامعە با تاکید بر تعریف چشم‌انداز گسترش پیدا کند؛ هم رقابت و هم امکان مقایسە نیز افزایش پیدا خواهد کرد.

قادرزادە بیان کرد: خوشبختانە امروز نگاە توسعەای سرمایەرسانی در کشور بیش از گذشتە در جامعە حاکم است و طرح دستیار فناوری می‌تواند در این راستا کمک کنندە باشد.

وی تصریح کرد: براساس مصوبەای کە در وزارت عتف صورت گرفتە است، دانشجویان کارشناسی می‌توانند از ترم شش بە بعد در واحدهای رشد و فناوری پارک استقرار و تا ٦ ماە نیز مورد حمایت پارک علم و فناوری استان قرار گیرند.

قادرزادە بیان کرد: در حال حاضر در صدد هستیم تا در شرکت‌های موجود در سطح شهر و استان، واحدهای نوآور و فناوری را تعریف و از آنان حمایت کنیم.

وی با تاکید بر این موضوع کە همە بایستی بە تولید سرمایە در کشور کمک کنند، خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری هموارە بر سرمایە انسانی تاکید فرمودە است، همانگونە کە خداوند در قرآن کریم، خود را برای خلق انسان تحسین می‌کند و این در واقع یک تاکید بی‌بدیل و جایگزینی برای آن نیست.

رئیس پارک علم و فناوری کردستان با اشارە بە ضعف در حوزە اطلاع‌رسانی است، گفت: وجود رسانەهایی همچون ایسنا در جهاددانشگاهی، سبب پویایی و تحرک هیئت علمی دانشگاە و مسئولان اجرایی خواهد شد.

وی اضافە کرد: رسانەها دو جنبە مختلف را در خود دارند کە یکی از آنان عبارت است از عدم تحرک و راکد نبودن شخص صاحب پژوە و دیگری انتقال تولیدات بە جامعە هدف است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کردستان پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی پارک علم و فناوری استان کردستان جهاد دانشگاهی انجام دادە

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۲۳۴۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان این‌که پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، تجربه راه‌اندازی پارک علم و فناوری در کشور را دارد، گفت: می‌توانیم تجارب و ظرفیت پارک علم و فناوری را برای راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق به اشتراک بگذاریم و ضروری است که برای عملیاتی کردن این موضوع، اجرای اقدامات پایه‌ای را مورد توجه قرار دهیم.

به گزارش ایسنا، دکتر علی اسدی در جلسه دیدار و گفت‌وگو با دکتر لبنا خمیس مهدی، معاون پژوهش و توسعه وزیر علوم عراق و هیأت همراه با رئیس و هیأت رئیسه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، از راه‌اندازی پردیس بین‌المللی دانشگاه تهران در نجف‌ اشرف در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در همین راستا می‌توانیم شعبه‌ای از پارک علم و فناوری را که تمام زنجیره ارزشی و فعالیت‌های پارک را پوشش می‌دهد، در این پردیس بین‌المللی ایجاد کنیم.

وی با تأکید بر ضرورت انتقال تجربه پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به کشور عراق، ادامه داد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران می‌تواند در قالب کارگاه‌های یک روزه، همه فرآیندها، فعالیت‌ها، برنامه‌ها و خدمات دانش‌بنیان را به معاونان پژوهشی دانشگاه‌های عراق ارائه دهد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با اشاره به حضور و تحصیل دانشجویان عراقی در ایران و به‌ویژه دانشگاه تهران، تصریح کرد: این موضوع فرصت مناسبی است تا از ظرفیت این دانشجویان در جهت همکاری و اجرای برنامه‌های مشترک میان دو کشور جمهوری اسلامی ایران و عراق استفاده کنیم.

اسدی با اعلام عضویت و استقرار بیش از ۳۰۰ هسته فناور، واحد فناور و شرکت دانش‌بنیان در این پارک، گفت: فراوانی شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه‌های فنی و مهندسی بیش از حوزه‌های دیگر است.

وی ادامه داد: طی چند سال اخیر کوشیده‌ایم برنامه‌های حمایتی را در زمینه فناوری‌های نرم، علوم انسانی و بین رشته‌ای گسترش دهیم.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با بیان این‌که دستاوردهای فناوران و متخصصان مستقر در پارک علم و فناوری دانشگاه تهران توانسته نیازهای فناورانه و نوآورانه کشور را به‌ویژه در زمان تحریم تأمین کند، افزود: نواحی نوآوری، نسل آینده پارک های علم و فناوری محسوب می‌شوند و پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز با ایجاد ناحیه نوآوری تهران، حوزه فعالیت‌های خود را به فراتر از مرزهای فیزیکی پارک گسترش داده است.

اسدی، فعالیت‌های نوآورانه، فناورانه و پارک‌های علم و فناوری را جزء لاینفک نظام آموزشی دانشگاهی دانست و خاطرنشان کرد: زنجیره ارزشی پارک علم و فناوری دانشگاه تهران به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان محدود نمی‌شود، بلکه مرکز نوآوری و کارآفرینی پارک علم و فناوری و شعب آن در ۱۹ دانشکده دانشگاه تهران در تلاش است تا دانشجویان حین تحصیل با مباحث فناوری، نوآوری و دانش‌بنیان آشنا شده و فرهنگ کارآفرینی ترویج یابد.

وی با اشاره به امضای یادداشت تفاهم‌ میان پارک علم و فناوری با معاونت پژوهشی دانشگاه تهران، گفت: مطابق با این تفاهم‌نامه، پیوست فناوری و نوآوری به پروپوزال پایان‌نامه‌های دانشجویی افزوده می‌شود که می‌توان از آن در جهت سوق دادن فعالیت‌های پژوهشی به فعالیت‌های فناوری و حمایت از آنها بهره برد.

رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با تأکید بر ضرورت توسعه همکاری‌ها میان جمهوری اسلامی ایران و عراق، گفت: با توجه به اشتراکات مذهبی، سیاسی و فرهنگی بسیاری میان دو کشور می‌توانیم در راستای گسترش زمینه‌های همکاری و تداوم آن در عرصه دانش و فناوری اقدام کنیم.

اسدی، تصریح کرد: امروزه کشورهای منطقه خاورمیانه می‌کوشند تا در زمینه‌های علمی، پژوهشی و فناوری به سطوح بالایی دست یابند و زمان حاضر فرصت مناسبی است که همکاری‌های علمی، پژوهشی و فناوری را میان دو کشور توسعه دهیم.

وی با اشاره به قدمت، جامعیت و گستردگی دانشگاه تهران خاطرنشان کرد: پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، قدیمی‌ترین و بزرگترین پارک دانشگاهی کشور است و همواره تلاش بر این بوده با حمایت از حوزه‌های متنوع علمی و فناوری، مرجعیت فناوری و نوآوری خود را در کشور حفظ کنیم.

بهره‌مندی وزارت علوم عراق از دستاوردهای متخصصان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران

در ادامه این نشست، دکتر لبنا خمیس مهدی، معاون پژوهش و توسعه وزارت علوم عراق، ضمن ابراز خرسندی از حضور در پارک فناوری دانشگاه تهران، گفت: در گذشته چندین بار به‌عنوان رئیس دانشکده علوم سیاسی به ایران سفر کرده‌ام، اما توفیق حضور در دانشگاه تهران را نداشتم.

وی ادامه داد: ما در وزارت علوم از دستاوردهای متخصصان پارک علم و فناوری دانشگاه تهران، رشد شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان و آوازه علمی فناوران ایران مطلع هستیم و پیشرفت‌های شما را رصد می‌کنیم.

معاون وزیر علوم عراق با ارائه توضیحات مبسوطی از فعالیت‌ها و برنامه‌های وزارت علوم عراق، افزود: کارآفرینی و حمایت از کارآفرینان یکی از مهم‌ترین موضوعات حال حاضر عراق است و از همین‌رو اداره‌ای تحت‌عنوان حمایت از کارآفرینی در معاونت پژوهش و گسترش وزارت علوم عراق تأسیس شده است که امید می‌رود بتوانیم در این زمینه همکاری‌های مشترک داشته باشیم.

وی خاطرنشان کرد: همچنین در تعامل با وزارت محیط زیست عراق، ۸۰ طرح پژوهشی و کاربردی داریم که در جهت حل مسائل زیست محیطی به‌ویژه در نواحی کم‌آب و بیابانی تدوین، ارائه و اجرا شده و از درون این طرح‌های کاربردی ۵۳ هزار مقاله طی ۱۰ سال اخیر استخراج شده است.

معاون وزیر علوم عراق با اشاره به وجود سامانه‌ای برای ارتباط مستقیم با حوزه نخست‌وزیری، تصریح کرد: از این طریق طرح‌های کاربردی به وزارتخانه‌ها و سازمان‌های مختلف جهت بهره‌برداری ارائه می‌شود.

دکتر بهاره حیدری، مشاور بین‌الملل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران هم از طریق پاورپونت، پارک علم و فناوری دانشگاه تهران را به تفصیل و به زبان عربی معرفی و اهداف، خدمات، تاریخچه، زنجیره ارزش واحدهای مختلف، شعبات پارک، شرکت‌های مستقر، محصولات فناور و ناحیه نوآوری را تشریح کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جهاددانشگاهی؛ حلقه میانی پیوند صنعت و دانشگاه
  • افتتاح اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • نجات اقتصاد کشور در سایه نوآوری رقم می‌خورد
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • انتصاب اعضای شورای علمی دوازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران
  • حمایت معاونت علمی از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان پارک علم و فناوری استان سمنان
  • توسعه همکاری‌های فناورانه ایران و ترکیه نتایج خوبی را برجای می‌گذارد
  • راه‌اندازی پارک علم و فناوری در عراق با استفاده از ظرفیت‌های پارک فناوری تهران