Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامحسین کرباسچی، دبیرکل سابق حزب کارگزاران سازندگی و فعال سیاسی اصلاح طلب، در رابطه با محدودیت های اخیر گفت: اعتماد عمومی فعلی به دولت از جانب همان کسانی است که رای داده اند. آن هایی که رای داده اند که اعتمادشان کاسته نشده است، بخش قابل توجهی از مردم عادی به آقای رئیسی رای نداده بودند. در شرایط اقتصادی کنونی که به نظر می آید مشکلات بسیار زیاد است و بیشترین نگرانی مردم گرفتاری های اقتصادی و مسائل زندگیشان است اما با وجود این که در کلام و در صحبت مسئولین بسیاری از این مسائل بولد می شود ولی در عمل، شاهد عملکرد دیگری هستیم و نتیجه این اقدامات هم شرایط فعلی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه هم کسانی که انتخاب غلط داشتند در این شرایط مقصرند و هم کسانی که رای نداده اند، افزود: به هر حال هر دو جنبه درست است کسانی در انتخاب شرکت نکردند باید بدانند نتیجه ای این چنینی، در همان صحبت های دوره انتخابات هم پیش بینی می شد. اما به نظر می آید این دولت بی‌تجربگی هایی که در سایر بخش های اجرایی دارد را در محدودیت ها و بگیر و ببندها هم تکرار می کند. بی تجربه گی هایی که مثلا در بخش های اقتصادی و اداری و... تکرار شد و این گونه اقدامات هم کارهایی است که نتایج آن معلوم است. برخورد با بی حجابی و برخورد با صاحب نظران و هنرمندان در گذشته بارها تجربه شده است اگر نتایج معکوس ندهد و اگر باعث تشدید وضعیت نشود، قطعا نتایج مطلوب و مدنظر حضرات را نخواهد داشت.

بیشتر بخوانید:

«رد گم کنی» دولت است یا توطئه ای علیه رئیسی؟ / صادقی : دولت ، تمرکز روی حجاب را جایگزین بهبود معیشت مردم کرده صوفی : حالا که قدرت یکدست شده ، رئیسی از همه منابع و قوا برای ثبات اقتصادی استفاده کند / او اصلا یک صفحه برنامه هم ندارد «گشت ارشاد» انتخاباتی مدل ۱۴۰۰ حامیان رئیسی

کرباسچی خاطرنشان کرد: به نظر من راه حل مسائل مملکت از این کانال ها عبور نمی کند. نتایج این کارها در گذشته هم معلوم بوده است باید راه کار دیگری را انتخاب کنند.

این چهره سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه همه اختیارات در ایران متوجه روسای جمهور نیست، ادامه داد: بسیاری از کارها به شخص رئیسی مربوط نمی‌شود. اگر از خود رئیس جمهور سوال شود شاید حرف های مشابه حرف های ما را بگوید. در بسیاری از جاهایی که او، صحبت می کند حرفش با آن چیزی که در عمل اتفاق می افتد فرق می کند. حتی در بخش های اجرایی و اقتصادی هم او چیزی می گوید و دستگاه ها چیز دیگری، عمل می کنند. من مطمئنم در رابطه با این گونه مسائل فرهنگی و سیاسی هم اظهارات رئیسی قاعدتا با آن چیزی که اتفاق می افتد متفاوت است؛ ولی طبیعی است تیپی که در اطراف او هستند سلیقه های سیاسی متفاوت دارند و در همین دایره، نتایج هم معلوم است.

این فعال سیاسی ادامه داد: رئیسی در اظهاراتش نشان می دهد که یک برخورد معتدل و معقول با مسائل مردم و جامعه دارد؛ اما در عمل این اتفاقات نمی افتد. صحبت او در جمع عوام بیان و شکل دیگری دارد و این مسائل را قبول ندارد و این طور برخوردها را نمی پسندد اما این برخوردها دائم تکرار می شوند. در هر صورت مدیرانی که انتخاب می شوند و افرادی که سر کار می آیند در چنین شرایطی نقش دارند.

کرباسچی در پاسخ به این سوال که اقدامات رئیسی به احمدی نژاد شباهت دارد یا خیر، افزود: در همان زمان هم، چنین اتفاقاتی می افتاد من نمی توانم بگویم این موضوع شکل آن زمان است یا خیر! اما به هر صورت برخوردهای مشابهی در گذشته بوده و شدیدتر از این هم بوده و نتایج مطلوبی برای آقایان نداشته است.

او با بیان اینکه راه کارها برای حل مشکلات مردم را باید جای دیگری پیدا کرد، گفت: باید به مسائل جامعه توجه کرد و به دغدغه های مردم دقت داشت. بسیاری از این برخوردهایی که امروز به عنوان فرهنگی و اخلاقی انجام می شود در واقع نوعی لجبازی سیاسی است. وقتی مردم در سایر مسائل در تنگنا هستند این رفتارها را نشان می دهند و به نوعی می خواهند با آن شرایط اقتصادی و شرایط زندگی سخت امروز مقابله کنند. من فکر می کنم حکومت مطلوب باید به گونه ای باشد که همراهی مردم را در همه مسائل جلب کند و اگر همراهی عموم مردم باشد، مسائل فرهنگی در آن رابطه و همراهی مردمی حل می شود. به هر صورت سلیقه های آقایان تکرار تجربیات قبل است یک بخشی هم مربوط می شود به ارگان ها و سازمان هایی که برای این کارها درست شده است و یک بودجه ای برایشان در نظر گرفته شده و امکاناتی در اختیارشان است و باید از این ها استفاده کنند. اگر کاری انجام ندهند طبیعا گفته می شود، ارگان تعطیل شود و اینکه مقداری از این هم معلول یک نوع سیستم بروکراتیکی است که در این نهادها و این ارگان‌ها وجود دارد که برای این گونه مسائل تاسیس شده است و هیچ عملکرد و کارنامه مثبتی در طول تاسیس شان نداشتند. به هر حال گرفتاری های اقتصادی و اجرایی در زندگی مردم خود را نشان می دهد.

21217

کد خبر 1650276

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: غلامحسین کرباسچی اصلاح طلبان سیدابراهیم رئیسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۶۵۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«سید امیر موسوی جبیلی» از حوزه انتخابیه آبادان به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

موسوی جبیلی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: مهمترین و بالاترین موضوع در نگاه اول معیشت مردم و اوضاع اقتصادی است و با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب (مدظله) باید جهش اقتصاد را با مشارکت مردم انجام داد و گره زد؛ لذا تلاش برای توسعه سفره مردم و دفاع از حقوق عامه مردم اولویت‌های بنده است.

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

وی در پاسخ به این سوال که «اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟» گفت: با توجه به منفعت عامه شئون شهر و مرزی بودن حوزه انتخابیه، به نظر می‌رسد حضور در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مورد نیاز است.

موسوی جبیلی اظهار کرد: از چالش‌های مهم استان خوزستان نبود زیرساخت مناسب و متناسب با جمعیت و تنوع فرهنگی استان است.

وی تصریح کرد: زیر ساخت و توسعه‌های عمرانی، راهکار استفاده از ابزارهای نظارتی، تصویب و یا تعدیل قوانینی که باعث ایجاد عمران می‌شود، تحلیل درست بودجه که با وجود پتانسیل‌های عظیم اقتصادی باعث مشکلاتی همچون نرخ بالای بیکاری، کم آبی، تخریب محیط زیست، مشکلات کشاورزی و معضل بزرگ شبکه فاضلاب استان از مهمترین چالش‌های خوزستان به شمار می‌روند.

کد خبر 6089214

دیگر خبرها

  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • باید در حوزه تولید و اقتصاد تسهیل‌گر باشیم
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور: گشت ارشاد مدیران به معنای برکناری و بگیر و ببند نیست
  • فرمان علم الهدی به دولت رئیسی درباره گرانی ها
  • رئیسی: دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهد ماند
  • ببینید | درخواست معاون حقوقی رئیسی از نمایندگان مجلس آینده برای رفع مسائل اقتصادی!
  • رئیسی: دولت با شیوه سه جانبه‌گرایی تعیین حقوق کارگران موافق است
  • روایت خاندوزی از دستور رئیسی در پی تذکر رهبر انقلاب
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است